יחד נשחרר את חיות הבר

לאורך עשרות שנים עיריית תל אביב וחברת גני יהושע מתעקשות להמשיך ולהחזיק חיות בר במכלאה צפופה, שאינה מאפשרת מרחב מחיה ותנאים נאותים, לעיתים עד כדי הזנחה וסכנת מוות, כדי שישמשו "אטרקציה" להורים ולילדים. אנו דורשים לסגור אותה ואת פינות החי הנוספות שבפארקים העירוניים לאלתר, ולהעביר את בעלי החיים למקום בטוח ומתאים לצרכיהם. מקומן של חיות הבר, כפי שמצוין על השלטים במקום, הינו בטבע ולא במכלאה ואין מתפקידן לבדר אותנו.

המכלאה מטונפת ומוזנחת, בעלי החיים מוקפים בזבל המסוכן להם, חשופים להתעללות מצד נוער משועמם ולא זוכים לטיפול ראוי. סביבה של רעש, עשן מנגלים ומזון מזיק שנזרק לתוך המכלאה גורמת לבעלי החיים למצוקה ומעמידה אותם בסכנת מוות.

*עדכון*

ב19/10/17 הוגשה בקשה מטעם המחלקה המשפטית של תנו לחיות לחיות לגורמי האכיפה הרלוונטיים במשרד החקלאות וב רשות הטבע והגנים לערוך ביקורת במכלאה העירונית הנמצאת בסמיכות למשרדי חברת גני יהושע, על מנת לבחון את מצבם האמיתי של בעלי החיים המוחזקים שם ולקבל החלטה אמיצה לסגור את המקום. העתק נשלח גם לחבר מועצת העיר ודירקטוריון גני יהושע ראובן לדיאנסקי ולמנהל השירותים הוטרינריים של תל אביב, צבי גלין, שניהם תומכים בסגירת המכלאות העירוניות לחיות בר בתחומי תל אביב. אנו מודים לעו"ד שגיב לוי על התערבותו המהירה ומצפים בדריכות לטיפול הרשויות כדי להושיע את בעלי החיים שנמצאים במצוקה גדולה.

בואו נראה לעירייה ולמנהלת גני יהושוע שפינת החי מכערת את היופי של הגנים הללו בצער בעלי החיים הזה.

חיתמו עכשיו על העצומה לסגירת המכלאות העירוניות של חיות הבר!

הצטרפו אלינו בפייסבוק והמשיכו לעקוב אחר העידכונים:

facebook.com/freewildanimals

לוידאו:

תקשורת:

*מעריב: /maariv.co.il/news/israel/Article

*אורלי וגיא: facebook.com/freewildanimals/videos

*ראיון בתכנית של גבי גזית ב 103FM התראיין גם הזואולוג ד"ר רוני ראדו, יו"ר איגוד פינות החי בישראל, שבאופן חד משמעי תומך בסגירתן של המכלאות העירוניות לחיות בר: 103fm.maariv.co.il

*TLV.AM אתר מקומי : tlv.am/article/4058

*TLV.AM אתר מקומי : tv.social.org.il/updates/55329

*ראיון באקו 99FM בתוכנית "אקו לייף": eco99fm.maariv.co.il/media_audio

*הטלוויזיה החברתית : tv.social.org.il/updates

צילום: רויטל טופיול.

11/10/2017
העצומה השיגה 2,500 חתימות!
05/10/2017
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
01/10/2017
30/09/2017