מוסיקה וקריוקי בלילה

אין תמונה

מספר חתימות

130
 
250  

 

מטרד רעש בלילה הופך למפגע סביבתי חמור. נשמע לא נורא כשקוראים על כך ובלתי נסבל כששומעים את זה בלילה ולפנות בוקר, מספר פעמים בשבוע.

 

מסיבות פרטיות רועשות בפארק גני יהשוע בלילה מתקיימות עם מערכות הגברה, קריוקי, מקרופונים ומחשב, לאחר השעות המותרות ולעיתים עד לפנות בוקר. קרוב לוודאי כי אירועים אלו הם מקור הכנסה לבעלי מערכות הסאונד. המוסיקה וקול המנחה במקרופון מושמעים בווליום שיא אשר חודר את הקירות והחלונות הסגורים של מבנה המגורים ומדיר שינה מהסובלים.  כל זה בניגוד לחוק.

 

בקיץ 2012 התקיימו בין 4 ל- 5 מסיבות כאלו בשבוע. החוגגים מתקבצים על הדשא בפארק גני יהשוע ליד תחנת הדלק וחנות הנוחות שנמצאות מול הלונה פארק (מזרחית לרוקח 100). על איזור זה אחראית משטרת מרחב דן אשר לה, נאמר לי, שתי ניידות בלבד. אם וכאשר השוטרים מגיעים (עבירות רעש הן בתחתית סולם העדיפות) הם מבקשים מהחוגגים לפנות את המקום או לכבות את הרמקולים. החוגגים נוטים להגיב באלימות כלפי הפקחי הפארק, שוטרים ועוברי אורח שבאים להתלונן. יתכן והשוטרים מעדיפים לא להתעמת עם העבריינים בגלל האלימות. לאחר שהשוטרים עוזבים את המקום, האירוע מתחדש. כל זה מבזבז את משאבי המשטרה והופכת את יכולתה ויעילותה לאכוף את החוק למגוחכת.

 

יש להחרים את מערכות ההגברה למניהן ולקנוס את בעליהן.

כל זמן שזה לא יעשה, החוק לא יאכף, והמפגע ימשיך.

 

לעיריית תל-אביב מערך מאורגן של גרירת מכוניות למשל וחנייתם בחניונים ומתן קנסות לבעלי הרכב. מערכות הגברה תופסות הרבה פחות מקום.

 

על העירייה ו/או המשטרה לבנות מערך להחרמת מערכות הגברה ונתינת קנסות למי שאחראי למטרד רעש. יש לתת את האפשרות הטכנית לשוטרים ו/או לפקחי העירייה להחרים ציוד הגברה.

 

נמצא ברשותי תיעוד אירועים מיוני 2012 כולל התלונות למשטרה ולפיקוח ת"א. כתבתי לעיריית תל-אביב, למנכ"ל גני יהשוע חיים רונן, למשטרת ישראל ולמרחב דן.

 

חיתמו על העצומה אותה אעביר למשטרה ולעיריית תל-אביב.

קול אחד לא מרתיע. קול קבוצה ישמע למרחק ויעשה שקט.

 

 

הוסיפו את חתימתכם

שולח חתימה, אנא המתינו

ציר הזמן של העצומה

19/05/2013
העצומה השיגה 100 חתימות!
08/05/2013
העצומה נפתחה