דרישת חוק בכנסת להעלאת כל קצבאות ביטוח לאומי לקיום בכבוד

בוחרים באורלי לוי לכנסת-תדאג לכל בעלי הקצבאות,על כל חותמי העצומה ולכל בעלי הקצבאות תדאגו לקצבה שלכם בבחירות ולא לבוגדים שדואגים לעצמם כמו כחלון ליברמן ודרעי. אני מבקש לבחור באורלי לוי כי היא מקימה מפלגה חדשה למען כל בעלי בקצבאות והעניים ועל אורלי ניתן לסמוך לא כמו על כחלון,עוד מעט אנחנו 300 אלף חותמים, זה כוח פוליטי לקבוע את מי אנו רוצים בממשלה שיעלה את כל הקצבאות רק אם נתארגן כולנו ביחד למטרה אחת משותפת להעלות את כל הקצבאות ונבחר רק במי שיעלה אותם. רק עם הבטחה בכתב והתחייבות עם הצהרת עורך דין אז נבחר בו,גם משה סילמן ז"ל לפני שמת חתם על העצומה והפיץ אותה יהיה זיכרו ברוך, משה סילמן לפני ששרף עצמו בהפגנה בזמן המחאה,עזר להפיץ את העצומה. משה שרף את עצמו בגלל מצב הקצבאות והדיור. והיה חשוב לו העצומה הזאת. רבותיי חייבים אנו כולם לעשות שינוי להתאחד כאן יש לנו כוח פוליטי ביד וחייבים לנצל אותו,מכל הכמות שחתמו כאן אנו יכולים להעיף כל מפלגה שבגדה בבחירות ולהכניס מפלגה שתגדיל את הקצבאות ותילחם בעוני, לכן הבחירות האלה לא נבחר באף מפלגה רק במפלגה למען עצמנו וקצבאות הקיום והעוני שלנו. לכן נלחם להקים מפלגה חדשה למען הגדלת הקצבאות ועדיף שנבחר לקצבאות הקיום שלנו ולא למפלגות וכיסאות שדואגים לעצמם וביתם ולא לנו. בוגדים בנו תמיד אחרי שאנו בוחרים בהם, מכאן אני קורא לכל החותמים. לא לבחור לא בכחלון . לא בלפיד לא בביבי.לא בליברמן, לא בשס דרעי. כולם בגדו ורימו אותנו לכן נבחר במפלגה חברתית חדשה שתקום למען הקצבאות והעוני. תתארגנו כאן, ובדף של דרישת חוק להעלאת קצבאות ביטוח לאומי לקיום בכבוד. כאן מדובר על כל הקצבאות  לנכים. קשישים. אבטלה . חד הוריות. ועוד אנו מבקשים מכל מי שהנושא חשוב לו להגדלת כל הקצבאות במאבק על ידי פרסומות של מודעות בתקשורת בעיתונים שהנושא לא ירד מסדר היום. וכן עלונים לבתים וכן לדאוג לעצרות מול בתי השרים האחראים. ולארגן את כולם להוציא מהכנסת את כל מי שלא דאג לעמוד על הנושא של הגדלת הקצבאות נוכל בבחירות הבאות להוציא אותם מהכנסת על ידי פנייה לכל בעלי הקצבאות והשכבות החלשות לבתים ולטלפונים וכל זה דרוש מימון לעשות את כל זה וזה יכול רק לעזור, המשך המאבק להגדלת כל הקצבאות- לא יתכן שיחיו מקצבת קיום של 2200 שח או 2400 שח, לא הגיוני ולא נכון ואן כאן צדק כאשר חבר כנסת משתכר 40 אלף ש"ח ולא דואג לעני להגדיל את קצבתו המורעבת, חייבים לשנות ולתקן את העוול הזה השנה הזאת. ולעשות צדק עם כל העניים. אם משה כחלון לא יתקן את הקצבאות השנה נדאג לא לבחור בו יותר כל בעלי הקצבאות, לכן תהיו מחוברים לעצומה ולדף ולעקוב.אם צריך נפיל אותו את כחלון כמו שבחרנו בו,על כל הציבור ללחוץ על הממשלה הכנסת והאוצר לתקן את עוול קצבאות הקיום, ולא לשתוק יותר כמה מפלגות הבטיחו לציבור לטפל בהגדלת קצבאות הקיום ועד היום לא נעשה דבר שנים של עוני רעב והתאבדויות. ועדיין לא מיגרו את העוני ומחקרים רבים מראים שרק דרך קצבאות ממגרים את העוני בישראל. כי רוב העניים הם נכים קשישים חולים הומלסים ועוד כמה אוכלוסיות שלא מסדרים להם עבודה כמו מובטלים של הבטחת הכנסה שאין להם קיום ולא שכר להתקיים ומקבלים קצבה זעומה מאוד שלא יכולים לחיות איתה לכן אני מבקש שעם ישראל לא ישתוק וילחם על בעייה מרכזית זו שיכולה לתקן את קצבאות הקיום,   המון משפחות בעוני החיים רק מקצבת ביטוח לאומי, המון תקציבים הולכים למטרות לא נכונות ומגבירים את העוני ויכולים להקצות תקציב למטרה הזו. ולהזיז תקציבים שהולכים למטרות לא יעילות ובזבוז של מילארדים על ידי המדינה כאשר חלק מעם ישראל חי בעוני וקורס. בגלל קצבאות זעומות. כאשר כולם משלמים ביטוח לאומי. והמון יתרות וכסף של ביטוח לאומי בשווי מילארדים רבים הולך לאוצר למטרות אחרות והכסף של החלשים נעלם ולא מיועד לעזרה לחשים וזה האבסורד הקיים שחייב כבר מהמדינה להתערב. וכן בתי המשפט בישראל חייבים להתערב על העוול הזה באי שוויון.היום נכה קשיש מקבל 2200 ש"ח מביטוח לאומי כאשר סכום זה לא מספיק לחיות בכבוד וכולם מודים בזה ולא עושים כלום. לכן על הממשלה וכל חברי הכנסת להתערב בנושא כאוב זה שמגביר עוני בישראל. ואפילו מובטלים מקבלים קצבה פחות מזה לקיום 1800 ש"ח אין אדם היום בישראל יחיה מ1800 ש"ח הבטחת הכנסה בחודש זה לא הגיוני ולא מקובל. כאשר גובים מילארדים ממסים מהציבור יכולים לטפל בבעייה זו. גם גובים מיליארדים מהון השחור ולאן הולך כל הכסף הזה למטרות שיש שם מקורבים . לבזבוז כספים שמענו על ביזבוז כספים של הביטוח לאומי ועובדיו. וכן הטבות למנכ"ל. העניים ממשיכים להישאר עניים והכסף העומד לרשותם מבוזבז, על עובדים בכירים ועל כל מיני חברות ושחיתות בכל מקום. בהמון משרדים ממשלתיים. אנו לא נשתוק על עוולה זו ,ומערבים את כל חברי הממשלה והכנסת להתערבות מיידית במצב החמור הזה . זו עוולה מרכזית במדינת ישראל שאף גורם ממשלתי לא נוגע בה ומיתעלם.המון מיליארדים עכשיו הולכים להסכמים בקואליציה. וכסף רב זה יש להסכמים קואלציונים. ולא להפנות מיליארדים אלה למיגור העוני. לא יתכן דבר כזה. נא לחתום לעצומה של הגדלת הקצבאות. ולעשות לייק אהבתי לדף של דרישת חוק בכנסת להעלאת קצבאות ביטוח לאומי זה חשוב לכולם,קדימה להתארגן ביחד ולעקוב.לכל החותמים הבחירות הצביעו לקצבה שלכם!!!1.300.000- מליון ו300 איש קשורים לעצומה זו כוח פוליטי שיוכל לשנות את גודל הקצבאות רק לקחת מפלגה שתרוץ להגדלת הקצבאות.ולהתאחד סביב ההצבעה בבחירות האלה למטרת קצבת הקיום של כל אחד. ולא למפלגות שדואגות לעצמם. תדאגו לקצבת קיום שלכם ולא לאלה שבוגדים ומוכרים את הבוחר למחרת.על העצומה חתמו 301,582 אנשים. בעצומה צפו 1,212,455 פעמים.

עצומה חמה

24/03/2017
העצומה השיגה 300,000 חתימות!
19/04/2012
העצומה השיגה 100,000 חתימות!
27/12/2011
העצומה השיגה 20,000 חתימות!
27/11/2011
העצומה השיגה 2,500 חתימות!
18/09/2011