שתף ב Facebook שתף ב Twitter שתף ב Google+
חותם

דרישת חוק בכנסת להעלאת כל קצבאות ביטוח לאומי לקיום בכבוד

עוד מעט אנחנו 300 אלף חותמים, זה כוח פוליטי לקבוע את מי אנו רוצים בממשלה שיעלה את כל הקצבאות רק אם נתארגן כולנו ביחד למטרה אחת משותפת להעלות את כל הקצבאות ונבחר רק במי שיעלה אותם. רק עם הבטחה בכתב והתחייבות עם הצהרת עורך דין אז נבחר בו,גם משה סילמן ז"ל לפני שמת חתם על העצומה והפיץ אותה יהיה זיכרו ברוך, משה סילמן לפני ששרף עצמו בהפגנה בזמן המחאה,עזר להפיץ את העצומה. משה שרף את עצמו בגלל מצב הקצבאות והדיור. והיה חשוב לו העצומה הזאת. רבותיי חייבים אנו כולם לעשות שינוי להתאחד כאן יש לנו כוח ביד מכל הכמות שחתמו אנו יכולים להעיף כל מפלגה שבגדה בבחירות ולהכניס מפלגה שתגדיל את הקצבאות ותילחם בעוני לכן הבחירות באלה לא נבחר באף מפלגה רק במפלגה למען עצמנו וקצבאות הקיום והעוני. לכן תלחמו להקים מפלגה חדשה למען הגדלת הקצבאות ועדיף שנבחר לקיום שלנו ולא למפלגות שדואגות לעצמם וביתם ולא לנו. ובוגדים בנו תמיד אחרי שאנו בוחרים בהם מכאן אני קורא לכל החתומים. לא לבחור לא בכחלון . לא בלפיד לא בביבי. ולא בשס דרעי. כולם בגדו ורימו אותנו לכן נבחר במפלגה חברתית חדשה שתקום למען הקצבאות והעוני. תתארגנו כאן ודף של דרישת חוק להעלאת קצבאות ביטוח לאומי לקיום בכבוד.להקים מפלגה חדשה דרוש 100 אלף שח ומאה חותמים לכן רק עם תרומה מכולם נוכל להקים מפלגה חדשה רק למען הגדלת הקצבאות ומיגור העוני בלי זה המפלגה לא תיכנס שיקימו ממשלה ואז נוכל להגדיל את כל הקצבאות ומפלגה כזו תביא יותר מ10 מנדטים, קדימה תתעוררו לבחור רק למען הקיום שלכם ולא למען בוגדים הדואגים לכסא שלהם.מאבק להעלאת הקצבאות מימון המונים למס חשבון8956742 ב https://www.facebook.com/1alid https://www.facebook.com/1alidahanahanנק הדואר כאן מדובר על כל הקצבאות ולא רק נכים. קשישים. אבטלה . חד הוריות. ועוד אנו מבקשים מכל מי שהנושא חשוב לו להגדלת כל הקצבאות שיתרום מה שיכול מ10 שח ומעלה כדי שנוכל להמשיך במאבק על ידי פרסומות של מודעות בתקשורת בעיתונים שהנושא לא ירד מסדר היום. וכן עלונים לבתים וכן לדאוג לעצרות מול בתי השרים האחראים. ולארגן את כולם להוציא מהכנסת את כל מי שלא דאג לעמוד על הנושא של הגדלת הקצבאות נוכל בבחירות הבאות להוציא אותם מהכנסת על ידי פנייה לכל בעלי הקצבאות והשכבות החלשות לבתים ולטלפונים וכל זה דרוש מימון לעשות את כל זה וזה יכול רק לעזור, במקום לתרום לשרים עמותות וחכים שלא עושים למעננו תתרמו למאבק הזה שהוא חשוב לכולם לקיום בכבוד. לכן תתרמו בכל דואר בארץ למס חשבון 8956742 בנק הדואר כל אחד לפי יכולתו מ10 שח ומעלה. וזה יעזור לכולם להמשך המאבק להגדלת כל הקצבאות-https://www.facebook.com/events/247423055618798/ לא יתכן שיחיו מקצבת קיום של 2200 שח או 2400 שח, לא הגיוני ולא נכון ואין כאן צדק כאשר חבר כנסת משתכר 40 אלף ש"ח ולא דואג לעני להגדיל את קצבתו המורעבת, חייבים לשנות ולתקן את העוול הזה השנה הזאת. ולעשות צדק עם כל העניים. אם משה כחלון לא יתקן את הקצבאות השנה נדאג לא לבחור בו יותר כל בעלי הקצבאות, לכן תהיו מחוברים לעצומה ולדף ולעקוב.אם צריך נפיל אותו את כחלון כמו שבחרנו בו,על כל הציבור ללחוץ על הממשלה הכנסת והאוצר לתקן את עוול קצבאות הקיום, ולא לשתוק יותר כמה מפלגות הבטיחו לציבור לטפל בהגדלת קצבאות הקיום ועד היום לא נעשה דבר שנים של עוני רעב והתאבדויות. ועדיין לא מיגרו את העוני ומחקרים רבים מראים שרק דרך קצבאות ממגרים את העוני בישראל. כי רוב העניים הם נכים קשישים חולים הומלסים ועוד כמה אוכלוסיות שלא מסדרים להם עבודה כמו מובטלים של הבטחת הכנסה שאין להם קיום ולא שכר להתקיים ומקבלים קצבה זעומה מאוד שלא יכולים לחיות איתה לכן אני מבקש שעם ישראל לא ישתוק וילחם על בעייה מרכזית זו שיכולה לתקן את קצבאות הקיום,   המון משפחות בעוני החיים רק מקצבת ביטוח לאומי, המון תקציבים הולכים למטרות לא נכונות ומגבירים את העוני ויכולים להקצות תקציב למטרה הזו. ולהזיז תקציבים שהולכים למטרות לא יעילות ובזבוז של מילארדים על ידי המדינה כאשר חלק מעם ישראל חי בעוני וקורס. בגלל קצבאות זעומות. כאשר כולם משלמים ביטוח לאומי. והמון יתרות וכסף של ביטוח לאומי בשווי מילארדים רבים הולך לאוצר למטרות אחרות והכסף של החלשים נעלם ולא מיועד לעזרה לחשים וזה האבסורד הקיים שחייב כבר מהמדינה להתערב. וכן בתי המשפט בישראל חייבים להתערב על העוול הזה באי שוויון.היום נכה קשיש מקבל 2200 ש"ח מביטוח לאומי כאשר סכום זה לא מספיק לחיות בכבוד וכולם מודים בזה ולא עושים כלום. לכן על הממשלה וכל חברי הכנסת להתערב בנושא כאוב זה שמגביר עוני בישראל. ואפילו מובטלים מקבלים קצבה פחות מזה לקיום 1800 ש"ח אין אדם היום בישראל יחיה מ1800 ש"ח הבטחת הכנסה בחודש זה לא הגיוני ולא מקובל. כאשר גובים מילארדים ממסים מהציבור ויכולים לטפל בבעייה זו. וגם גובים מילארדים ממהון השחור ולאן הולך כל הכסף הזה למטרות שיש שם מקורבים . ולבזבוז כספים שמענו על בזבוד כספים של הביטוח לאומי ועובדיו. וכן הטבות למנכ"ל. והעניים ממשיכים להשאר עניים והכסף העומד לרשותם מבוזבז על עובדים בכירים ועל כל מיני חברות ושחיתות בכל מקום. ובהמון משרדים ממשלתיים. אנו לא נשתוק על בעייה זו ומערבים את כל חברי הממשלה והכנסת להתערבות מיידית במצב לא ראוי זה. זו בעייה מרכזית במדינת ישראל שאף גורם ממשלתי לא נוגע בה ומתעלם.המון מילארדים עכשיו הולכים להסכמים בקואליציה. וכסף רב זה יש להסכמים קואליציונים. ולא להפנות מילארדים אלה למיגור העוני. לא יתכן דבר כזה. נא לחתום לעצומה של הגדלת הקצבאות. ולעשות לייק אהבתי לדף של דרישת חוק בכנסת להעלאת קצבאות ביטוח לאומי זה חשוב לכולם,קדימה להתארגן ביחד ולעקוב.

16/02/2014
העצומה השיגה 250,000 חתימות!
05/03/2012
העצומה השיגה 75,000 חתימות!
13/12/2011
העצומה השיגה 15,000 חתימות!
16/11/2011
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
18/09/2011