לתבוע תביעה יצוגית את המדינה וחברות כח האדם

אין תמונה

מספר חתימות

3
 
7,000,000  
פורסם בתאריך: 19/10/2009
 

על פי הכתבה ששודרה בערוץ 10 ניתן להסיק לכאורה שמדינת ישראל וחברות כח האדם הם סוג של מאפיה (אירגון פשע) מהסוג המכוער ביותר. שני הגופים הללו משתפים פעולה לכאורה בפשע אכזרי, נקלה ועלוב שמטרתו ניצול עלובי החיים - האנשים המסכנים והאומללים ביותר בעולם.

אופן ביצוע הזוועה: המדינה מתירה לחברות כח האדם לדרוש מכל עובד זר אלפי עד עשרות אלפי דולר תמורת הזכות לעבוד כאן בתנאי עבדות ולזכות ליחס של כלב רחוב. לחברות כח האדם זהו מכרה זהב: עלובי האדם ממשכנים את כל רכושם, משיגים כמה אלפי דולרים וזוכים להגשים את חלומם: להיות עבדים שלנו. שנתיים ראשונות הם עובדים רק כדי לכסות את חובם, פעמים רבות הם לא זוכים אפילו לשנתיים האלו של חסד. חברות כח האדם המעוניינות בעובדים רבים ככל האפשר דואגות ל"מיחזור": ברגע שעובד מפוטר, או שהמעסיק שלו נפטר (קשיש), או שהוא בורח כתוצאה מיחס מכפיר, הוא נותר מובטל. כאן נכנסת מדינת ישראל לפעולה ומגרשת אותו כדי לאפשר לחברות הסחר בעבדים ליבא עבדים חדשים.

זהו פשע אכזרי במיוחד שגבה לפחות חיים של אישה אחת. היא הבינה שלא תוכל להחזיר את החובות שנטלה על עצמה והותירה שתי יתומות. על הרצח הזה מישהו צריך לשלם!!! אם הדברים נכונים חייבים להעמיד את מדינת ישראל וחברות הסחר בעבדים ועוזריהם לדין על פשעים כנגד האנושות.

לא יתכן שהזוועה הזו תעבור ללא תגובה. לא יתכן שהיא תמשיך להתקיים, והיא ממשיכה - הודות לשתיקתנו. לא יתכן שנבכה על שתיקת העולם ואנחנו נשתוק בזוועות המבוצעות על ידינו כלפי אחרים.

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=671858&pid=48&typeid=1

הוסיפו את חתימתכם

שולח חתימה, אנא המתינו