הרב רפאל אביטן העם מבקש,את סליחתך

כבוד הרב רפאל אביטן

השם יברך אותו ממש כואב הלב איך שאדם שבאמת.נותן מעצמו משקיע עושה טוב איך. שנאנשים לשון הרע איך מכפישים אותן מי שמאמין יודע ומעריך את.כבוד הרב וימשיך.לפרסם סרטונים שלו ומי שדרכו טועה ילמד כי אלוהים מכוון הכל מאחלת לן רק בריאות איתנה

אדם  אשר משקיע לפזר אור לכל אחד . אכפתי  באהבת חינם  עושה גמילןת.חסדים  משקיע מזמנו   נותן  מחיין. הופך  את סדר יומו  כך שתןרתו  שאמנותו  שנתינתו לזולת עומדת לפני הכלל,  אנו העם  אלו שהכפישו  טלו שלעגו לך  מבקשים את.סליחתך

כבוד הרב ידוע כי תפקידך בהפצת הסגןלות הינו אור גדול לכל מישפחה לכל אדם

דווקא עכשיו בימי מיצרים אשר אנו מבכים חטאים לפני שנים שנהפכו לחןרבן בית המיקדש

לא חכלתי לעמןד מנגד וליראות בצערך  הרב על עןגמת נפש  אני מתנצלת בשם כל אלו שפגעו בך

וכל מי שמסכים איתי שיחתום  דת.אינה רק מיצוות  אלה דת  היא אהבת אדם וכיבוד אדם לאדם  ברשותך מבחאה כאן את הזעקה דהביאה אןתי ליכתוב עצןמת תמיכה בך  תודה רבה סיגל בוטון

נהודעה חריגה ודחופהגמאת רב הסגולות הרב רפאל אביטן שליט"א: שלום וברכה.חשבתי והתלבטתי כמה וכמה פעמים האם לכתוב את ההודעה הזו או להשאיר אותה לעצמי. אבל לאחר שהיום שוב קיבלתי כמה שיחות והודעות קשות החלטתי שבאו מים עד נפש ואני רוצה לכתוב ולהוציא החוצה את אשר על ליבי. קיבלנו בימים האחרונים הרבה שאלות מדוע אין סרטונים כבר כמה ימים ומה עם הסגולות של בין המצרים למי שלא יכול להגיע וכו. והתשובה לכך היא מאד פשוטה: אין סרטונים חדשים ואין סגולות מפני שאין לי אפילו את הכוח המינמלי לצלם ולכתוב! מי לנו גדול ממשה רבינו שכמה וכמה פעמים לימד זכות על עם ישראל והתפלל בשבילם, אבל ברגע שפגעו בו אישית והאשימו אותו בכל מיני דברים הוא פשוט נשבר ואמר שהתישו את כוחו כמו נקבה! עד כדי כך. אז כל שכן קל וחומר אלף פעמים אני הקטן שכל כך מתאמץ ומשקיע ים של שעות בכל שבוע בשביל לגלות לכם סגולות נדירות וחיזוקים נפלאים, ואחר כך במשך כמה שבועות יום אחרי יום מקבל בתמורה כהכרת הטוב תגובות כאלו מזלזלות ועזיבה סיטונאית של הקבוצה שלי בווטסאפ וכל כך מעט צפיות ושיתופים אצלנו בפייסבוק שאתה פשוט אומר לעצמך רבונו של עולם למה אני צריך את זה??? אין שום חובה לפרסם סרטונים ולגלות סגולות וישועות אני ממש לא חייב לעשות את זה.ולהבדיל מכל הרבנים אבל כמעט מכל הרבנים אני גם לא חי מזה... שאר המרצים הרבנים הארגונים אם הם לא יעשו פעילויות בבתי מלון הרצאות נופשונים או שיעורים ברשת החברתית לא יהיה להם ממה להתפרנס כי בתכלס מזה הם חיים מההוראות קבע מהתרומות ומהשכר שמקבלים על השעורים.אבל אני ב"ה לא חי מזיכוי הרבים כי תמיד אני יכול לחזור לעבוד כשומר בבוטקה אין לי בעיה אם זה מה שבורא עולם יחליט עבורי. הדבר היחידי שנותן לי כוח להמשיך ולזכות את הרבים זה את! זה אתה! כשאני שומע כמה אנשים ראו ישועות מהסגולות שלי וכמה אנשים התחזקו באמונה ובשלוות הנפש ובשמחת החיים שלהם כתוצאה מהסרטונים והשעורים שלי זה מה שנותן לי את הדרייב להמשיך. כי אתם פשוט לא מודעים אילו קשיים אני עובר בזיכוי הרבים.רוב הרבנים היו מזמן מרימים ידיים או עוזבים את הדרך שלהם רק בכדי לרצות אירגונים גדולים שיקבלו אותם.אבל ב"ה אני לא כזה ולא מתכוון להיות כזה! אבל אני מפסיד המון דברים בגלל שאני חזק באמת שלי ולא מוכן לדבר מגבוה ולרדת על החילונים ולעקוץ אנשים בהוראות קבע עם הבטחות דמיוניות לישועות ולא מוכן להפחיד יהודים עם תחזיות שחורות לגבי גוג ומגוג ומלחמת עולם ולא מוכן לשקר ולומר שאצל החרדים והרבנים הכל ורוד וכל האסונות זה בגלל החילונים לא מוכן! וזה מחיר שלקחתי בחשבון שאצטרך לשלם כי אני לא שוחה עם הזרם(למרות שלא האמנתי שעד כדי כך יחרימו אותי ולא יתנו לי דריסת רגל בשום מקום...) אבל חשבתי שלפחות הקהל שלי כן יעריך את כל מה שאני עושה בשבילו ובאמת יבין ויקלוט שיש כאן אור גדול ואמיתי שכמעט לא נמצא בדור המבולבל שלנו. ובמקום שהקבוצות בווטסאפ והעוקבים בפייסבוק והשעורים ברחבי הארץ(בתקופה שהיה מותר עד 250 איש) ילכו ויגדלו כי בכל זאת יש כאן רב שמגלה סגולות וישועות ונותן חיזוקים אדירים לנפש העייפה והחלשה שלנו שכמעט אין רב בכזו עוצמה היום. ובמקום זה יש מאות! עזיבות של קבוצות שלמות שלי וירידה דרסטית בכמות הצפיות והשיתופים בפייסבוק.ואז אתה שואל את עצמך אולי אני לא בסדר ואני לא אמור להיות צדיק בסדום?יכול להיות שגם אני צריך לזרום עם כולם וכן לעשות הוראות קבע וכן לדבר נגד החילונים והשמאלנים וכן להגיד שרק החרדים הם האמת וכולם שקר וכן שעומדת לפרוץ מלחמה וכו ואז להיות בקוסצנזוס של הרבנים ולקבל הכרה הערכה פירסום פרנסה והרחבה של זיכוי הרבים שלי. אבל השם יתברך ריחם עלי ונתן לי אמונה חזקה בו ובדרך שלי ואני לא מוכן לוותר על האמת שהצדיקים הקדושים ובראשם הבעל שם טוב רבי נחמן הבבא סאלי רבי לוי יצחק מברדיטשוב בעל התניא וכו גילו לנו.אבל מכיוון שבסופו של דבר אני למרות החיזוקים האמונה הסגולות והכוחות העצומים שהשם נתן לי אני רק בן אדם.ואם למשה רבינו מותר להכנס לחלישות הדעת מפני שהבין שאנשים חיים בחושך ולא מעריכים את כל מה שהוא עושה עבורם ומעדיפים לחיות בשקר ולעשות עגל זהב של פרסום שרלטנות כספים כבוד וגאוה.כל שכן שלי מותר להחלש ולקחת צעד אחורה בכדי לא להיפגע יותר מדי.זה לא מגיע חלילה ממקום של להעניש אנשים בגלל העזיבות והזלזול אלא זה פשוט בא מאפיסת כוחות זה הכל. אני מקוה שכל אחד ואחת מכם יקח לתשומת ליבו מה שכתבתי ויעזור לי להמשיך לזכות את הרבים ולגלות את האמת בתוך עולם השקר הזה.ואני מבקש שכל אחד ואחת יעזרו יסייעו יתמכו במה שהם רק יכולים.בהפצה של הסרטונים בשיתוף בפייסבוק בלקרב אלינו עוד אנשים בתרומות בהזמנת שעורים שלי(באופן שמותר עד 19 איש) במילה טובה ובעיקר בתפילה עבורי. השם ישמור אתכם!

29/07/2020
09/07/2020