לא פריאריים: מסיתים נגדנו? לא נטוס איתכם!

אין תמונה

לאחרונה התגברה ההסתה נגד הציבור החרדי המבקש לשמור על אורחות חייו ולהקפיד לשמור על הפרדה בין גברים לנשים, דבר שנשים חרדיות וגברים חרדים מעוניינים בו כאחד.             עד היום פעלו מרבית דיילות אלעל בריגשות ובחכמה והשתדלו להחליף את המקומות כך שגבר או אישה חרדים לא יאלצו לשבת ליד זר שאינו בן מינם.                יובהר שאף פעם לא נדרשה אישה או גבר חילונים לקום ממקומם במטוס בניגוד לרוצנם. היו מקרים שנשות שמאל קיצוניות הסכימו בחפץ לב להחליף מקום אך לאחר מכן ניצלו את זה בכדי להתפרסם על גבם של החרדים וטענו שחוייבו בכך.              בשבוע האחרון התפרסמו מספר מקרים של עיכוב טיסות, לכאורה, בעקבות שחרדים/ות לא רצו להתיישב ובעקבות כך ניצלו מספר גורמים בשמאל האנטי חרדי כשבראשם יו"ר עתיד, יאיר לפיד וח"כ מרב מיכאלי מהמחנה הציוני, להסתה נגד המגזר החרדי שמבקש לשמור על אורחות חייו.                באלעל נכנעו לביקורת והצהירו כי חרדי שלא יסכים להתיישב במקומו יורד מהמטוס ועל כן אנו יוצאים בעצומה זו בקריאה לחברת אלעל: תכבדו את אחד המגזרים שהם הלקוחות הכי גדולים שלכם או שנטוס בחברות אחרות שכן יודעות לכבד אותנו למרות שהם לא יהודים בכלל.

לא טסים ב"אל על" !!!

מיכאלי יוזמת חקיקה נגד הפרדה במטוסים; אייכלר מאיים בחרם • צפו https://www.jdn.co.il/video/1017431

תגובה מאחד התומכים בחרם:

אני רוצה להוסיף עוד פרט שלא מודגש בהנ"ל,כי אין מצב לדעת בעת ההזמנה מי קנה את המקום לידך,כך שאם אל על היו נותנים אפשרות בעת הזמנת הכרטיס לדעת מי קנה את המושב לידך, היו יכולים בקלות למנוע את כל הבלאגן, שכבר בעת הזמנת הכרטיס היית יכול לברור אם לרכוש מקום זה או מקום אחר, אך לעת עתה הם לא מוכנים להודיע מי הוא זה שרכש את המקום ליד,

03/07/2018
01/07/2018