פנית תושבי שניים בנובמבר ל-ע. חיפה 12/2019

אין תמונה

פורסם בתאריך: 27/11/2019

לכבוד עיריית חיפה - פניות הציבור / לשכת ראש העיר

אנו, משפחות  בעלי דירות ושוכרים של 131 דירות, כתושבי רחוב מרכזי בחיפה, רחוב שמושך אליו מבקרים מכל רחבי הארץ והעולם, הננו מבקשים את סיועכם בפתרון מספר עניינים המציקים לנו מאוד בשגרת חיינו:

1. סכנת חיים בצומת חיבור הרחוב לשדרות הציונות - שדה ראייה מצומצם ומוגבל ביציאה וכניסה לציר תחבורה בו הנהגים נוהגים במהירות גבוהה ביותר. מתחייב שינוי כמעגל, רמזור, תמרורים, הרשאות חניה וכדומה. המבקש להיכנס לרחוב מכיוון הירידה, עוצר את התחבורה שאחריו ומסכן את עצמו עקב מהירות הנסיעה בירידה. המבקש לצאת מהרחוב, נתקל במהירויות נסיעה מוגזמות במהירותן החורגות הרבה מהמותר,  עקב שיפוע הכביש , לצורך תנופה בעליה או ירידה פזיזה, בשדה ראיה מצומצם עקב שטח חניה סמוך לצומת או סינוור שמש בכיוון למעלה.https://youtu.be/vJKAp9gD6Nk

2. מיכלי מחזור הועתקו מהרחוב לרחוב אחר על מנת כנראה לא לכער את הכניסה לאתר התיירות "גן הפסלים". אין סיבה שלא יוצבו במרכז הרחוב ויקלו על התושבים שלא יצטרכו לנסוע למרחקים לשם ביצוע מיחזור חיוני אלמנטרי. איננו מבינים מדוע מיכל מחזור נייר שניצב במרחק משער הגן נעלם. הרחוב והגינות התמלאו לאחרונה בפסולת פלסטיק מרובה.https://youtu.be/H1qaMM7QwzY

3. מצב ניקיון הרחוב רע - גם עקב חשיפה לרוחות שמנשבות בו אך בעיקר עקב ביקורים בתדירות נמוכה של המנקים מטעם העיריה. מצב הלכלוך והאשפה קשה ביותר סביב מרפסת הנוף במרכז הרחוב.

4. ברחוב גרות הרבה משפחות זוגות צעירים עם ילדים קטנים. אנו מבקשים להחיות את גן המשחקים בקצה הרחוב, כבשנים עברו, ואף להרחיבו ולהעשירו במתקנים, במקום מגרש הכדורסל שאין בו שימוש, על מנת להקל על ההורים את בילוי שעות הפנאי בחוץ עם הילדים

4. פיקוח משטרתי הדוק יותר על איזור מרפסת הנוף המושכת אליה במיוחד בלילות לעיתים אנשים זרים המרעישים, שותים ומעשנים באופן מטריד.

5. שיפור סימוני החניה באופן שיאפשר ליותר מכוניות לחנות כראוי ברחוב ולא ברחובות סמוכים

6. מהירות של לפחות 100 מגה אינטרנט מטעם חברת בזק - מבקשים מהעיריה לכפות על חברת בזק, הקמת מרכזיה שתאפשר מהירות סטנדרטית מקובלת לאינרטנט, כמו בהרבה רחובות סמוכים לנו.

נודה על הטיפול בהקדם,

בברכה, בשם דיירי הרחוב, ועדי בתים: 2, 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18 (כל בניני הרחוב)