תעזרו לנו להחזיר את הסדרות שלנו!!גן

שלום חברת הוט וסליחה על ההפרעה , אנחנו מבקשים ילדי ישראל!ננשתבינו את בקשתנו ואל תורידו מכל הטלוויזיות והערוצים ומה VOD את הסדרות שכולנו גדלנו עליהם : השמיניה , האי , החולמים , גאליס , הפיג’מות נ. סדרות אלו עשו לנו את *הילדות טובה יותר* רוב הילדים שאני מכירה ושילדים מכירים רואים את הסדרות האלה יום יום עוד לפני שידענו שמוחקים אותם! אנחנו מבינות שצריך להוסיף סדרות כדי למחוק סדרות...נננ‍גאבל דווקא את אלו?!?! אלו הם סדרות נוסטלגיות ובין הטובות בהוט! אתם לא מאמינים?הנה לכם כמה דוגמאותננ:שהייתי בגן שעוד יצא פרקים של הסדרות האלה (לפחות חלק מהן) דוגמא עונה ראשונה של גאליס הייתי מחכה שיגמרו שעות הגן רק כדי ללכת הביתה ולצפות בסדרה האהובה עליי גאליסנג אותו דבר בשנים אלו. רק שכבר לא יוצאים פרקים אבל איי עדיין צופה בסדרות אלו! אותו דבר על הסדרות שאתם מתכוונים למחוקנ... למה אנחנו ככ אוהבים את הסדרות האלה?!?!? אלו סדרות שיש בהם מוסר השכל ופוטנציאל , קטעים מרגשים , מלמדים , *ואנחנו נעשה כל כדי שלא תמחקו אותם ותהרוס לנו את הילדות* אז מה עם הסדרות האלה של פעם? הם סדדרות מעוררות השראה. כששמעתי שלא הולך להשאר זכר מהסדרות האלה עוד פחות מחודש,ממש התעצבנתי אני עדיין ממשיכה לראות את זה לפני שאני הולכת לישון , בצהריים שאני אוכלת, בבוקר לפני שאני הולכת לבית ספר (מרתון סדרות ישנות) אז אנחנו רוצות לשאול:מה אנחנו יכולות לעשות שלא ימחקו את הסדרות האלה?אנחנו יכולות להגיע לאסוף חתימות מילדים ומבוגרים כדי שתראו כמה רוצים את הסדרותותבינו שעשיתם טעותננלפרטים שתבינו על מה

06/06/2019
04/06/2019