עצומת תושבי העוטף עצרת הניצחון

אין תמונה

פורסם בתאריך: 06/02/2024

מדינת ישראל נמצאת כבר כ4 חודשים בתוך מלחמה עקובה מדם שגבתה מחיר כבר מאוד הן של העורף הישראלי והן הצבאי, כאשר האויב האכזר הרג, אנס, ושחט כל יהודי וישראלי באשר הוא שנקרא בדרכו.

מאז צה''ל נלחם בלחימה הירואית, במלחמה שאין יותר צודקת ממנה. פעולות אלו הביאו הביאו הצלחות כבירות והישגים משמעותיים. אולם למרות הכל נראה שעדיין נדרשת הכרעת המערכה באופן של ניצחון ברור.

אנו תושבי עוטף עזה ועוטף ישראל מכל הזרמים והחוגים ומכל היישובים שחווינו על בשרנו את מחירי סבב הלחימה הזה וספגנו את המכות בחזית הלחימיה של מדינת ישראל ועדיין רובנו מפונים מבתינו קוראים להנהגה כי אסור שהמלחמה הנוכחית תהפוך ל"סבב לחימה" נוסף שלאחריו תינתן לאויב האפשרות להתארגן בשנית, לפגוע שוב במדינת ישראל ולסכן אותה תדיר בירי טילים ובאיומי חטיפה.

‏הפעם עלינו לחתור לניצחון!

נצא כולנו, לקרוא ולדרוש ממנהיגי המדינה והצבא - אנו רוצים הכרעה!

הכרעת האויב והשבת החטופים מחייבת לחימה עיקשת וללא סיוע "הומינטרי" וזו תביא ליצירת הרתעה משמעותית כלפי כל הקמים לקראתנו לרעה.

אנו קוראים לציבור להשתתף יחד עם משפחות החטופים, המשפחות השכולות וחיילי המילואים בעצרת המונים ביום חמישי כ"ט בשבט 8/2 בשעה 19:00 מול קריית הממשלה בירושלים.