ביבי קח אחריות והתפטר

אין תמונה

פורסם בתאריך: 30/09/2019

ביבי תודה

הייתי ראש ממשלה די והותר  עכשיו תורך בגיל 70 להינות מההון שצברת  ועוד תצבור בעתיד .

תן לאחרים אפילו מהליכוד הזדמנות להוביל את המדינה  אל מחוץ למצג השווא שאתה מציג  על המצב הלאומי  הרגלת את האזרחים הקטנים  לבזבז כל אגורה שהם מרוויחים  ולשעבד את עתיד ילדיהם בהלוואות "זולות"  שסעת את חלקי העם זה בזה והיטבת לממש את משנתו של מקייאוולי "הפרד ומשול" הגיע הזמן ביבי שתתיר לאחרים  שאולי הרבה פחות טובים ממך  לגלות את עצמם כמנהיגים  מלכדים ומאחדים את חלקי העם אין לנו חפץ בפולחן אישיות וכשרונך התיאטרלי ידוע ומוכר וצפויה לך קריירה מזהירה בכל תיאטרון שתרצה לשחק בו  ושם ללא ספק תקבל את מחיאות הכפיים להן אתה ראוי כשחקן. אנחנו יודעים שאין לך יורש ברוך כישרון כמוך וזאת מכיוון שככל שליט החפץ בהמשך שלטונו דאגת להרחיק את כל מי שסימנת כמתחרה פוטנציאלי והקפת עצמך בסכינאים שהיית חייב להחתים אותם בהצהרת נאמנות אישית  ולא נאמנות למדינה אותה אתה אמור לשרת  ולא הם אותך למען להמנע ממה שעשה ברוטוס ליוליוס קיסר אני הייתי מכבד את היושרה שלך אם היית פורש מן  החיים הפוליטיים ללא דחוי ושיהוי נוסף עם החזרת  המנדט להרכבת הממשלה לנשיא ולא לגרור את המדינה  למערכת בחירות נוספת שהעם אינו חפץ בה ושאני מאמין בלב שלם לא תבצר את שלטונך בכל מקרה גם אם תפיץ מפיך ומפי מלחכי הפנכה שסביבך  את מיטב עלילות עלי בבא כבר למדנו כולם כי כל מילה היא ספין והיא נבובה ואין מאחריה דבר פרט לשסוי הסתה והפצת שנאה בלב  ההמון הנבער שתומך בך ללא הבנה אלא משום שלא עשית מעולם דבר למענם נהפוך הוא אתה מזלזל בהם בז להם לועג להם את משעממת (אכן צדקת היא משעממת ועלובת נפש כי היא מתברר ספגה את עלבונה ונשארה נאמנה  לך דבר שכל אדם שמוחו בראשו לא היה שוכח ולא היה מוחל .אם אתה מאמין שלא היה כלום ולא יהיה כלום מדוע אינך הולך ועומד לדין ככל אדם ? אתה לא מאמין לבית המשפט כי הוא שמאלני  או סמולני כפי שאתה מכנה אותו?  ומה יגיד האזרח הקטן שבית המשפט הוא מוטה  הרי כל שלטון החוק מבוסס על האמונה שהשופטים על אף שבשר ודם הם  עושים מאמץ אדיר לדון על פי העדויות והעדיות ומנמקים כל החלטה על פיהם כך שמרחב ההטיה יהיה מינורי . גם קצב הפושע המורשע טען הלהט שלא היו דברים מעולם  ואכן התברר שהיו  כל חטאו היה חטא היוהרה שאם היה הולך לעסקת טיעון היה מתפטר לא היה יושב בבית הכלא  וכיוב כך שבמו רגליו רמס את כבודו עד עפר .

חבל לי ביבי שתגיע למקום הזה שראש הממשלה של מדינת ישראל  ישב בכלא  ולא יזכה למקום הראוי שכל כך הוא חפץ בו להזכר  בהיסטוריה כמגן ישראל  אלא כראש ההמשלה שנשלט לכאורה בידי  רעייתו  כפי שאף ראש ממשלה בעבר לא נשלט.

אז מה אתה אומר ביבי  תוותר לשם שינוי למען כל עם ישראל ? ותראה שאף אחד בליכוד פרט למירי רגב לא יזיל דמעה על החלטתך  ואם יזיל יהיו אלה דמעת תנין .