להעביר את החוק של לא לקיים משחקים בשבת

מספר חתימות
13 |
|
50,000 | |
מהפכת השבת בספורט הישראלי בדרך? חבר הכנסת הטרי מסיעת הליכוד, מיקי מכלוף זוהר, הגיש אתמול (שלישי) הצעת חוק לכנסת הנבחרת, לפיה יהיה אסור לחייב קבוצות לשחק בשבת אם לא ירצו בכך.
ח"כ זוהר כבר החתים חברי כנסת נוספים לצורך הגשת הצעת החוק. מדובר בחוק שאם יתקבל, עשוי לחולל מהפכה ענקית ולהעביר את השליטה בנוגע למועדי המשחקים לקבוצות. כיום, מנהלת הליגה וזכייניות השידור קובעות את מועדי המשחקים בליגת העל ובליגה הלאומית.
ח"כ זוהר אופטימי שיהיה לו את הרוב הדרוש להעביר את החוק. "במדינה יהודית ודמוקרטית לצביון היהודי יש ערך עליון על מנת שהעם היהודי יוכל לשמור על קיומו בארצו",
הגשתי את הצעת החוק על מנת לאפשר לכל קבוצה או אדם שמעוניין לשמור על השבת שלא לשחק ביום הזה ובעצם למנוע מהתאחדויות הספורט השונות לכפות על קבוצות כאלה ואחרות לשחק ביום שבת".
אנחנו קוראים לחברי הכנסת לתמוך בהצעת החוק!!!!!