tlnovelas - עצומה לשידור ערוץ הטלנובלות של Televisa ,בישראל !

לחברות הכבלים והלוויין,אנו צופי הטלנובלות ומעריצי הז'אנר בישראל - מבקשים מכם לרכוש את ערוץ הטלנובלות ממקסיקו tlnovelas ♥הערוץ שייך לענקית הטלנובלות הגדולה בעולם - Televisa מקסיקו (סן אנחל).♥ ערוץ TL Novelas משודר בהצלחה כלל עולמית בארה"ב, מדינות דרום אמריקה ,ארצות אירופה, קנדה ,ניו זילנד, אוסטרליה ,פורטוגל ועוד ועוד...• הערוץ משדר 6 טלנובלות חדשות בשידור יומי (ערוץ ויוה) ,כאשר ישנם שידורים חוזרים בדיוק כמו בויוה. בסופ"שים יש מרתון של כול הפרקים ברצף (שישי-שבת).• בונוס נוסף שקיים בערוץ ומעשיר אותו הוא - ספיישל טלנובלות, כגון :1. ראיונות עם כוכבי הטלנובלות האהובים2. מאחורי הקלעים של הטלנובלות3. טקס פרסי טלנובלות מסורתי ונוצץ של הערוץ בכול שנה ,הנקרא TVyNovelas (קיים גם מגזין לטיני ופופולארי, הנושא שם זה ומפרסם תוכן חודשי של הז'אנר במגזין הטלנובלות והטלוויזיה וכמובן את הטקס הנ"ל)♥ קיימות בערוץ - טלנובלות מכול הקשת הרחבה של ההפקה הגדולה "טלוויסה":- טלנובלות חדשות, מהשנים האחרונות ,מודרניות, קלאסיות ,טלנובלות לילדים ונוער, קומדיות ,דרמות והכול מבית היוצר של הפקת "טלביסה".- השוס הגדול הוא שכול הטלנובלות של televisa - מגיעות לערוץ בהדרגה !* לפני כשנה, פורסם ברשת שבהפקה TELEVISA - רוצים מאוד להביא את הערוץ למזרח-התיכון, יחד עם עוד ערוצים של ההפקה הנ"ל ; כדוגמת ערוץ "ריטמוסון לטינו" - בספרדית - Ritmoson Latino (ערוץ מוזיקה לטינית, עם מיטב האמנים בדרום אמריקה) ועוד ...• מה שאומר שהערוץ מגיעה בחבילה כוללת של תכנים, כשבראש ובראשונה נמצאות הטלנובלות המקסיקניות.♥ בין המדינות האחרונות שהצטרפו להצלחת הערוץ tlnovelas ,נמצאות יפן וברזיל !!בברזיל הערוץ נקרא TLN ומדובב לפורטוגזית.ברזיל אף הפיקה גירסה משלה השנה (2011) לטלנובלת הנוער המצליחה "רבלדה" של ההפקה Televisa - ששודרה בהצלחה אדירה בערוץ ויוה ובימים אלה משודרת בערוץ הילדים - תחת השם "המורדים ברזיל" :)* בסך הכול חשוב לציין שמדינות רבות בגלובוס - צופות בערוץ חוץ מישראל ,אני מבקש בשם צופים רבים ונשמח מאוד אם תוכן פנייה זו יועבר לגורמים הרלוונטיים ב"יס" ו"הוט" ולבדיקה של רכישת הערוץ לשידור אצלנו בעתיד !:)) יש לנו הצופים הרבים של הטלנובלות ומעריצי הז'אנר - הזדמנות לשנות את פני הטלוויזיה בפן של תוכן אהוב ואיכותי, כמו הטלנובלות והמוזיקה הלטינית (ערוץ שכלל לא קיים בישראל) ואחרי ההצלחה הכבירה של ערוץ ויוה בישראל וערוץ הבית שלו בסופי שבוע (ויוה פלטינה)!!!♥ ערוץ ויוה פתח דלת לז'אנר המקסיקני, חשף את צופיו לכוכבים גדולים משם ,כדוגמת:גבריאלה ספניק, פרננדו קולונגה ,טליה, לוסרו ,מריו סימארו, מרלן פאבלה ,ויקטוריה רופו, קייט דל קסטיו ,אדית גונזלס ,ויליאם לוי, סילביה נברו ,חואן סולר, אנחליקה ריוורה ,גבריאל סוטו, סאול ליסאסו ,דויד ספדה, אנה לאייבסקה ,ז'קלין בראקמונטס, גיא אקר ,ארתורו פני'צה, סבסטיאן רולי ועוד רבים וטובים ...♥ בין הטלנובלות המקסיקניות המצליחות של הערוץ וערוץ ויוה פלטינה:שקרים ,מריה מריה, המתחזה ,בשם האהבה, נקמתה של אנחלה ,חבקי אותי חזק, לעולם לא אשכחך ,כלוב הזהב, רובי ,בדרך אל האושר, רבלדה ,406, יש מצב לאהבה, ים של סודות ,זיקיות, אין אשמה באהבה ,הפולשת, אהבת אמת ,הזר, תשוקות ,יפה היא לא, אויבת יקרה ,ים של אהבה, מחר ולתמיד ,כישוף, הכול בשביל האהבה ,אין טיפשות בגן עדן, כנגד כול הסיכויים ,הימור מסוכן, אהבת נפש ,הזכות לאהוב, אזמרלדה, לילות מריאנה ,אם חורגת ,שקרים (גירסה מחודשת, משודרת בימים אלה בויוה), אהבה מנצחת ,רק נשיקה, אשת הברזל ,האמת הסמויה, שיכורה מאהבה ועוד ועוד...- מצורפים מספר קישורים (11 במספר) להתרשמותכם מהערוץ ולהתרשמות הצופים שיחתמו על העצומה :1. פרומו הערוץ tl novelas (מופיע מתחת לעצומה)http://www.youtube.com/watch?v=bW4aUZBw1Vg2. פרומו הערוץ בברזיל TLN - בפורטוגזיתhttp://www.youtube.com/watch?v=jsQaD12MjpQ/3. קישור לאתר הבית של הפקת Televisa Internacional, כולל פרזנטציה להפקה והתכנים המגוונים שלה (חוץ מטלנובלות); שבכניסה לאתר - בהגשת השחקן סבסטיאן רולי (אחד מהטאלנטים של ההפקה ,מוכר בישראל מהטלנובלות "רובי", כנגד כול הסיכויים ,תשוקות ו"שקרים" החדשה (פרקים 1-2) )http://www.televisainternacional.tv4. קישור לאתר הבית הנוסף של ההפקה, Televisa Networks והתכנים הרבים שלהם ,ביניהם ערוץ טלנובלות נוסף ונוצץ ושמו - El Canal de las Estrellashttp://www.televisanetworks.tv/perfil.asp?idc=55. אתר הבית של ערוץ הכוכבים - canal de las estrellas ,בו נמצאות התוכניות והסדרת שמשודרות בערוץ ומבית "טלויסה".http://www.televisa.com/canal-de-las-estrellas/6. האתר הרשמי של TELEVISA - הנקרא esmas, פורטל ההפקה בו נמצאים תכנים של ההפקה וגם el canal de las estrellas ,עידוכני טלנובלות חדשות של ההפקה ורשימת הטלנובלות המשודרת כיום במקסיקו ועוד ..http://www2.esmas.com/entretenimiento/telenovelas/7. האתר של ערוץ המוזיקה הנ"ל - Ritmoson LATINO שזהו אתר של esmas ובו תכני הערוץ ויותר - עידכונים, גלריות תמונות ,קליפים, אמנים ,תוכניות הערוץ ועוד ..http://www2.esmas.com/ritmoson-latino/8. פרומו ערוץ TL Novelas לטלנובלה מהמצליחות בראשית דרכו של ערוץ ויוה - "המתחזה", המשודרת בערוץ. הטלנובלה שחשפה אותנו לסטארים הגדולים ♥ גבריאלה ספאניק ופרננדו קולונגה.http://www.youtube.com/watch?v=btzVi2Lz7Vo9. פרומו שני ונוסף של ערוץ TLnovelas להפקה טלביסה וקטעים מהטלנובלות המצליחות שהופקו לאורך שנים.http://www.youtube.com/watch?v=CYX4F8rzrPQ10. אתר הבית של הערוץ tlnovelas ובו הטלנובלות המשודרות בערוץ, לוח השידורים באירופה ואמריקה הלטינית ועוד.http://tlnovelas.tv/11. פרומו רשמי של אחת הטלנובלות המצליחות והפופולאריות ביותר של ההפקה Televisa בשנת 2010 "טרסה" שזכתה להצלחה גם מחוץ לדרום אמריקה ונמכרה להמון מדינות ובה כיכבו אנג'ליק בוייר [רבלדה] ,סבסטיאן רולי [רובי, כנגד כול הסיכויים ,תשוקות] ואהרון דיאז [406].הטלנובלה חודשה לשתי טלנובלות עבר מצליחות יחד - Teresa משנת 59' ו-Rubi משנת 2004 , ששודרה בהצלחה אדירה בערוץ ויוה ועד היום מבוקשת לשידור באתר הערוץ וזכורה לרבים מצופי הז'אנר !/http://www.youtube.com/watch?v=h2B7p0LaYWU♥ בנוסף מצורפת תמונת הלוגו של הערוץ tlnovelas של TELEVISA (הוא משודר בהצלחה רבה ובכ-100 מדינות בעולם!) ; הערוץ משודר בהצלחה כבירה גם בארה"ב ,ע"י חברת הפקת הטלנובלות Univision (הפקה במיאמי, השותפה להפקות של טלנובלות בוונצואלה, כדוגמת "אווה לונה" שמשודרת בויוה, חתולה פראית ועוד).@ אני נמצא בפורום ויוה, פייסבוק ומייל (אפרסם בפנייה אליכם).D; אשמח להתייחסות בהקדם האפשרי, לתמיכה מצופי הערוצים של ויוה ושמטרת העצומה תבוא על הגשמתה ,♥ אלעד - מעריץ ותיק של טלנובלות והז'אנר המקסיקני

11/10/2012
08/11/2011