כולנו נגד קיצוץ בקצבאות הנכים ניצולי שואה,זקנים ושאר האוכלוסיה החלשה.ביזיון

פורסם בתאריך: 26/08/2014

אזרחים יקרים כולנו חייבים לעצור את התעללות באוכלוסיה חלשה בישראל ,ממשלת נתניהו ולפיד ושאר המפלגות למינהם חרטו על דגלם לדאוג למעמד הבניים (העליון) אבל את האוכלוסיה החלשה הם רומסים ללא רחם ,בעקבות מלחמת המחדל "צוק איתן " החליטו בממשלת המחדל שכדי לחסוך את הבזבוז של המדינה בתקיפת ארגזי חול החליטה מדינת ישראל להיטפל לאוכלוסיה שאין מי שידאג לה ,הנכים שגם ככה סובלים מבירוקרטיה מזעזעת ומחיים לא קלים ,ניצולי השואה שלא מקבלים את כספיי הפיצויים שמגיע להם על פי חוק וחיים בעוני מחפיר  ,העניים שאין להם מה לאכול גם ככה ונוגסים בהם ללא רחם ,בזקנים שרק רוצים לסיים את החים בכבוד ובשאר האוכלוסיה החלשה ,מי מדבר בשמם בכנסת ישראל ?! עד מתי ידאגו החכים לעתידם ולא לעתיד טוב יותר של כולנו עד מתי ??!  כולנו מוחים נגד ההחלטה לקצץ בקצבאות הנכים ,ניצולי השואה,ובשאר האוכלוסיה החלשה ,עם ישראל עוצר את רצף ההחלטות השגויות של ממשלת ישראל! כולנו בעד קיצוץ המשכורות של החכים כולנו בעד קיצוץ בתקציבי משרדי הממשלה למניהם כולנו בעד חיים בכבוד ובהפסקת ההתעללות באוכלוסיה החלשה ! מדינת ישראל עברת את הגבול! עד פה!!!!!!