אלימות כלפי ילדים

שמי הוא שרה , אני בת 3. עיניי נפוחות , אני לא יכולה לראות כלום . - בטח אני מטומטמת... בטח אני ילדה רעה. אחרת מה היא הסיבה בגללה אמא צועקת ? - הייתי רוצה להיות יותר טובה, ... הייתי רוצה לא להיות מכוערת, - אולי אז אמא הייתה רוצה לחבק אותי... אסור לי לדבר , אסור לי לבקש דברים ... אחרת כל היום אהיה סגורה בחדר . - כאשר אני מתעוררת , תמיד אני לבדי. הבית חשוך שעות על גבי שעות... כשאמא תחזור, אשתדל להיות טובה ! - אם היא תכה אותי ? אז לפחות שיהיה רק פעם אחת... אני לא עושה עכשיו רעש , כי הדלת נפתחת . - אבא הגיע שיכור הבייתה .. אני שומעת אותו כועס , את שמי הוא צועק ! אני מנסה להסתתר מאחורי הקיר. - משתדלת להסתתר מהמבט האיום שלו, לא יכולה שלא לבכות... מרגישה מבועתת... הוא מוצא אותי בוכה . - מעליב אותי , אומר לי שהבעיות שלו הן בגללי ,ובאשמתי ... אבא מתחיל להכות אותי. - ממשיך לצעוק עלי!! אני מנסה להשתחרר מידיו האוחזות בי בחוזקה מנסה לברוח לחדרי . הצלחתי להתשחרר מידיו .. אני רצה ומועדת... נופלת על הרצפה, עצמותיי כבר כואבות, אבא אומר מילים שאני לא מבינה ... הוא אומר לי שהוא רוצה שאני ימות שאני לא חשובה ... שאני סתם נולדתי - "סלח לי" אני צועקת ... אבל כבר מאוחר מידי , פניו בוערות ... המכות המילים , כואבות באמת ! . - מבקשת מאלוהים רחמנות וחמלה... בסוף הכל נגמר, והוא הולך לכיוון הדלת, בזמן שאני על הרצפה , מוכה ומדממת ... - כמו בכל לילה כואב לי אבל הפעם אני מרגישה שזה כואב במיוחד קשה לי לנשום . - נשמתי נעתקת . - שמי הוא שרה, בת שלוש , הלילה אבא שלי הרג אותי ללא רחמים... * יש מאות ילדים כמו שרה . עזרו לנו למנוע את המקרים המזעזעים האלה וחתמו על העצומה * - היעד - 10,000 חתימות - מי שרוצה להגיד לי משהו , אני גל (גולי) , ופה תוכלו ליצור איתי קשר : http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=493478 או באימייל : [email protected]

29/10/2008
העצומה השיגה 2,500 חתימות!
20/04/2008
העצומה השיגה 1,000 חתימות!
16/04/2008
14/04/2008