שתף ב Facebook שתף ב Twitter שתף ב Google+

פתיחת חנויות דיסני בישראל

אין תמונה

פורסם בתאריך: 15/12/2009

שלום לכם ילדים ומובגרים,אם במידה ושמעתם יישנה חנות דיסני בארצות הברית, אני כבר שומע הרבה אנשים וילדים רוצים שתיהנה חנות דידסני בישראל משום שקנייה מארצות הברית עולה המון כסף , אנא חיתמו על העצומה הזאת על מנת לנסות שיהיה סיכוי קטן לעשיית חנויות דיסני בישראל , כמו כן ידוע לכולם שדיסני אהוב בעייני ילחדים רבים בישראל ובעולם כולו עיזרו לנו לעשות סיכוי קטן לעשיית חנויות דיסני בישראל.English:Hello  children and people, If you hear repeated if Disney Store in the United States, I have heard many people and children want to enjoy Disney store in the United States for buying up a lot of money, please Hitmo on this petition to try to have a small chance of making Disney stores in Israel, as everyone knows Disney lover many in Israel and around the world Help us make a small chance of making Disney stores in Israel.עזרו לנו להגיע ליעד ההרצוי על מנת להביא את חנויות דיסני בישראל כך שכולם יוכלו להנותאנא פרסמו את העצומה !!!www.atzuma.co.il/disneystoreopeningלכל שאלה קטנה אנא אל תהססו לשלוח שאלה: כתובת מייל לשליחת שאלה: [email protected]  יעד החתימות עלול להישתנות לפי מידת הצורך ולפי החלטות שונותאנא המשיכו להביא את חברייכם לחתום !

בתודה עידן,אחראי העצומה.

אנשים שחתמו על עצומה זו חתמו גם על העצומות הבאות: