עיקור וסירוס של חתולי הרחוב בבית שמש

חתולי הרחוב בבית שמש קוראים לכם לבוא להציל אותם. חתולה ממליטה כשלוש פעמים בשנה וכששה שגרים בכל המלטה. מדובר במאות גורים בכל שנה. הם קטנים וצנומים מתקבצים ליד הפחים נלחמים על כל פיסת לחם יבשה או איזו עצם מסכנה שהם מצליחים ללקט מבין האשפה שאנו משליכים, לחלקם עין פצועה או אוזן, רגל צולעת או זנב קטוע אם כתוצאה מהתעללות או פגיעה של מכונית. עיקורים וסירוסים של חתולי הרחוב בעיר יצמצמו את אוכלוסיית חתולי הרחוב, ימנעו סבל מיותר ויטיבו עם חייהם וחיי התושבים בעיר. אנו קוראים לראש העיר של בית שמש לצאת במבצע עיקורים וסירוסים חינם של חתולי הרחוב כפי שעושות הרבה מאוד רשויות וערים בארץ. שיטה זאת הוכיחה את יעילותה הן בארץ והן בחו"ל. חייבים לעזור להם. אין בבית שמש עמותה או ארגון הפועל לרווחתם של בעלי החיים בעיר. הגיע הזמן לפעול!! הגיע הזמן שגם בית שמש תצטרף למניין הערים הפועלות למען בעלי החיים . אני קוראת לכל אוהבי בעלי החיים בעיר ואוהבי בעלי חיים בכלל לחתום על העצומה ולעזור לנו להציל את חתולי העיר שכל כך זקוקים לנו. אנו קוראים לראש העיר לעשות היסטוריה כראש העיר הראשון של בית שמש הפועל למען בעלי החיים בעיר.

29/08/2010
29/07/2010